Welkom op Barend en Van Dorp.nl

Ontdek het volledige beeldarchief van 8 jaar Barend en Van Dorp

Uitgelicht

4 afleveringen

Uitzending 23-03-1999

In deze aflevering te gast: Joost Zwagerman, schrijver; Paul van Buitenen, ambtenaar, klokkenluider, bij de Europese Commissie (telefonisch); Ohran Delibas, oud-boxer ; Cees Priem, technisch directeur van wielerploeg TVM (telefonisch).

Uitzending 04-10-2000

In deze aflevering te gast: Stephan Veen, aanvoerder Nederlands hockeyelftal en winnaar gouden medaille op Olympische Spelen in Sydney (Australië); Ronald Jansen, doelman Nederlands hockeyelftal en winnaar gouden medaille op Olympische Spelen in Sydney (Australië); Jacco Verhaeren, zwemcoach; Joost Zwagerman, schrijver; Jeroen Latijnhouwers, presentator RTL-nieuws; Edith Mastenbroek, politicoloog en lid van een denktank voor de Democraten in de VS (telefonisch).

Uitzending 18-10-2000

In deze aflevering te gast: Alkeline van Lenning, docent vrouwenstudies aan de Universiteit van Tilburg; Wim Dussel, oud-oorlogsfotograaf in Korea; Joost Zwagerman, schrijver; Rick Nieman, presentator RTL4-nieuws; Edith Mastenboek, politicoloog en lid van een denktank voor de Democraten in de VS (telefonisch).

Uitzending 01-12-2003

In deze aflevering zijn te gast: Jan van Zanen, partijvoorzitter VVD, n.a.v. zijn recente verkiezing tot voorzitter; Mans Spoor, weduwe van generaal Spoor, die opperbevelhebber was tijdens twee politionele acties in voormalig Nederlands-Indië. Haar man ligt in Jakarta begraven en zij wil zijn stoffelijk overschot naar Nederland laten brengen voor een herbegrafenis; Joost Zwagerman, schrijver, n.a.v. zijn veertigste verjaardag en het boek dat naar aanleiding daarvan over hem verscheen: 'Standplaats Zwagerman'. Met een optreden van The Chris Hinze Combination.