Welkom op Barend en Van Dorp.nl

Ontdek het volledige beeldarchief van 8 jaar Barend en Van Dorp

Uitzending 12-03-1998 (TV BVD)

Gemiddelde: 5 (8 stemmen)
Beschrijving

In deze aflevering te gast: Dirk Scheringa, interview met de voorzitter van AZ over salarisonderhandelingen met Van Hanegem. Reportage over Willem van Hanegem, trainer bij AZ, met interview met Van Hanegem. Oscar Moens, doelman van AZ; Richard Witschge, voetballer bij Ajax; Marinus Dijkhuizen, speler bij Cambuur Leeuwarden. Met een optreden van hiphopgroep Postmen.  Interview met Ronald Koeman over speculaties rond mogelijk vertrek van trainer Louis van Gaal bij FC Barcelona. Telefoongesprek met wielrenploegleider TVM Cees Priem over dat hij mogelijk morgen naar huis mag (hij is maandenlang door Franse justitie vastgehouden in Frankrijk) . Jan Mulder is afwezig wegens ziekte. 

De aflevering is hieronder in meer detail omschreven, klik op de titel om naar het fragment te springen. (Tijdcodes worden binnenkort aangepast, excuses voor het ongemak) 

'ALS IK WAT ZOU MOGEN WENSEN' (01:19)
Sfeerimpressie, in grijstinten en slow motion, van FC Barcelona-trainer Louis van Gaal tijdens een training van de Catalaanse club. Op de muziek van Herman van Veen 'triomfeert' Van Gaal met Barcelona.
*
OSCAR MOENS (02:49)
Oscar Moens, doelman van AZ, reageert op het aangekondigde vertrek van AZ-trainer Van Hanegem bij de club.
*
22:20:55 CEES PRIEM NAAR HUIS
Kort telefoongesprek met Cees Priem, ploegleider van de wielerploeg TVM. Hij reageert op het nieuws dat hij morgen naar huis mag. Priem heeft al vier maanden 'hotelarrest' in het Franse Epernay, waar de Franse justitie hem ondervraagt over dopinggebruik bij TVM.
*
22:22:34 VAN HANEGEM WEG BIJ AZ
Reportage over Willem van Hanegem, trainer bij AZ die heeft bekendgemaakt te willen stoppen bij de Alkmaarse club. Inzet is een contractverlenging, met bijbehorende salariëring. Volgens Van Hanegem kloppen de bedragen niet die Scheringa heeft voorgesteld (1 of 1,3 miljoen). Scheringa verdedigt het mooie aanbod dat hij Van Hanegem heeft gedaan.
*
22:36:45 VAN GAAL WEG BIJ BARCELONA?
Interview met Ronald Koeman, assistent-trainer van FC Barcelona, over speculaties rond een mogelijk vertrek van Barça-trainer Louis van Gaal. De voormalige trainer van AC Milan, Fabio Capello, zou Van Gaal opvolgen. Koeman heeft geen zin antwoord te geven op de vraag of hij zelf Van Gaal zou willen opvolgen.
*
22:39:00 RICHARD WITSCHGE
Richard Witschge, speler van Ajax, reageert op de teleurstellende resultaten van de club. Volgens Witschge is er niks mis met de chemie tussen spelers en trainer Olsen.
*
22:53:17 'DE BEURS'
Marinus Dijkhuizen, speler bij Cambuur Leeuwarden, vertelt over zijn ervaringen als belegger op de beurs.
*
22:57:15 KOEMAN ASSISTENT-TRAINER BARCELONA
Koeman vertelt over zijn functie als assistent-trainer van Van Gaal bij Barcelona, na de beëindiging van zijn actieve voetbalcarrière.
*
23:08:17 POSTMEN
Optreden van hiphopgroep Postmen: 'U wait'.

Gasten: Marinus Dijkhuizen, Willem van Hanegem, Ronald Koeman, Oscar Moens, Cees Priem, Dirk Scheringa, Richard Witschge Bekeken: 5644 keer Lengte: 23min Uitzenddatum: 3-12-1998

Plaats een reactie

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Type de karakters (let op hoofd- en kleine letters) uit de afbeelding over.