Welkom op Barend en Van Dorp.nl

Ontdek het volledige beeldarchief van 8 jaar Barend en Van Dorp

Uitzending 12-05-2000

Gemiddelde: 4.5 (8 stemmen)
Beschrijving

Actuele dagelijkse talkshow van Frits Barend en Henk van Dorp. Vaste gast is columnist Jan Mulder. De gasten zitten gezamenlijk aan tafel en reageren op elkaars gespreksonderwerpen. In deze aflevering zijn te gast: Frits Wester, politiek verslaggever, over de zieke prins Bernhard; Willem Oltmans, journalist, over het winnen van de rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden; Gummbah (pseudoniem van Gertjan van Leeuwen), tekenaar. Ruud, ex-deelnemer aan de reallifesoap 'Big brother'. Zangeres Danielle treedt op.

Frits Wester
Politiek commentator Frits Wester geeft het laatste nieuws over de ernstig zieke prins Bernhard. De prins heeft neurologische complicaties na een zware operatie van een dag ervoor.

Willem Oltmans
Journalist Willem Oltmans heeft na 46 jaar vechten de Staat der Nederlanden 'glorieus verslagen' en ontvangt 8 miljoen gulden aan schadevergoeding. Oltmans is sinds de jaren 50 stelselmatig tegengewerkt in de uitoefening van zijn beroep. Eerder sloeg hij het aanbod van staatswege van een ton en een miljoen gulden af.

Gummbah
Tekenaar Gummbah verzint een pakkend bijschrift bij een krantenfoto. Gummbah ontwerpt, naast absurdistische tekeningen, scabreuze covers van niet-uitgegeven boeken, zoals 'De zieke vijf gaan op reis'. Gummbah leest een fragment voor uit het 'net niet verschenen' boek.

Fred Ros
Kunstenaar Fred Ros heeft op het Wad foto's gemaakt, hangend onder een helikopter. De foto's maken deel uit van een tentoonstelling van het Wereld Natuur Fonds.

Big brother Ruud
Ruud Bernard, de sympathieke Brabander uit de reallifesoap 'Big brother', leidt momenteel het leven van een popster. Vrouwen lopen achter hem aan en op een terras zitten is er niet meer bij.

Danielle
Optreden door zangeres Danielle: 'Lush life'. Danielle van den Stoom is bekend van de slogan 'Wakker worden' na de reclame in 'Barend & Van Dorp'.

Gasten: Ruud Big Brother, Gertjan van Leeuwen, Willem Oltmans Bekeken: 6458 keer Lengte: 45min Uitzenddatum: 12-05-2000

Plaats een reactie

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Type de karakters (let op hoofd- en kleine letters) uit de afbeelding over.