Welkom op Barend en Van Dorp.nl

Ontdek het volledige beeldarchief van 8 jaar Barend en Van Dorp

Uitzending 12-10-1999

Gemiddelde: 4.3 (4 stemmen)
Beschrijving

In deze aflevering zijn te gast: Hans van den Broek, oud-minister van Buitenlandse Zaken en voormalig Europees Commissaris; Gerard Janssen, dj van de Easy Aloha's en oud-natuurkundestudent van de Nobelprijswinnaars Gerard 't Hooft en Martinus Veltman. Bevat een interview met cabaretier Youp van 't Hek die zijn oudejaarsconference 1999 heeft afgezegd.

Youp van ‘t Hek
Cabaretier Youp van 't Hek verklaart op een persconferentie geen oudejaarsconference te houden. De reden is dat het evenementenbedrijf M&M Euro Events een bedrijfsarrangement voor de voorstelling aanbiedt voor 595 gulden, inclusief champagneontvangst, diner en drank. Een geëmotioneerde Van 't Hek noemt de beslissing "de grootse nederlaag uit mijn carrière".
Hans van den Broek
Hans van den Broek, oud-minister van Buitenlandse Zaken en voormalig Europees Commissaris, vertelt over het aftreden van de gehele Commissie, nadat klokkenluider Paul van Buitenen frauduleus gedrag binnen de Europese Commissie had onthuld.

Villa Muis
Parodie op de reallifesoap 'Big brother', waarin negen muizen lief en leed delen in een huisje.
Gerard Janssen
Gerard Janssen, dj van de Easy Aloha's, is een oud-student natuurkunde van de hoogleraren Gerard 't Hooft en Martinus Veltman. Zij hebben de Nobelprijs voor Natuurkunde gewonnen.

Gasten: Hans van den Broek, Youp van 't Hek, Gerard Janssen Bekeken: 5328 keer Lengte: 45min Uitzenddatum: 12-10-1999

Plaats een reactie

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Type de karakters (let op hoofd- en kleine letters) uit de afbeelding over.