Welkom op Barend en Van Dorp.nl

Ontdek het volledige beeldarchief van 8 jaar Barend en Van Dorp

Uitzending 28-12-2000

Gemiddelde: 4.7 (11 stemmen)
Beschrijving

In deze aflevering zijn te gast: Boudewijn Büch, schrijver en programmamaker; Peter Vogelzang, chef de mission Olympische Spelen 2004 in Athene. Zanger Jacques Herb treedt op.

“Enschede gaat knallend het nieuwe jaar in”
Korte reportage over de verkoop van vuurwerk in Enschede. De stad werd op 13 mei 2000 getroffen door een ernstige ramp bij vuurwerkbedrijf S.E. Fireworks.

Boudewijn Büch
Boudewijn Büch (net 52) is schrijver, columnist en programmamaker die zichzelf uitnodigde voor de uitzending van 'Barend & Van Dorp'. Büch wilde eigenlijk afzeggen, omdat hij "overal een mening over moet hebben". Büch ergert zich aan het "slappe ondeskundige gelul" op tv, zoals bij het actualiteitenprogramma 'NOVA'. Büch heeft ruim 15 jaar reisprogramma's gemaakt voor de VARA. Zijn contract is inmiddels afgelopen. Hij heeft 'vreselijke' kerstdagen gehad, gevuld met "boekjes lezen en boterhammetjes eten". Hij draait wel kerst-cd's en blijft alleen thuis. Vrienden en kennissen heeft hij niet. Naar eigen zeggen ontbeert hij het talent voor gezelligheid en relaties en is hij een tobber geworden. Ook oud en nieuw 'viert' Boudewijn alleen. Graag zou hij weer door het land willen trekken met optredens.

Peter Vogelzang
Peter Vogelzang is chef de mission van het Nederlands Olympisch team voor de Spelen van 2004 in Athene. Daarnaast is hij korpschef van de politie regio Utrecht. Vogelzang denkt beide banen de komende jaren goed te kunnen combineren.

Jacques Herb
Optreden door zanger Jacques Herb: 'Manuela'.

Gasten: Boudewijn Büch, Jaques Herb, Peter Vogelzang Bekeken: 4952 keer Lengte: 57min Uitzenddatum: 28-12-2000

Plaats een reactie

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Type de karakters (let op hoofd- en kleine letters) uit de afbeelding over.